http://spanjetaxatie.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/423602showcase.jpglink
http://spanjetaxatie.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/513278showcase_1.jpglink
http://spanjetaxatie.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/452894showcase3.jpglink
http://spanjetaxatie.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/896323showcase4.jpglink
Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?
 • Voor het vaststellen van de waarde in het economisch verkeer; bijvoorbeeld bij een aan- of verkoopbeslissing, of een echtscheiding.
  U bent voornemens een woning in Spanje te gaan kopen of wilt daar uw huidige woning verkopen. SpanjeTaxatie.com verzorgt voor u een uitgebreid taxatierapport waarin de actuele marktwaarde is genoteerd. Uiteraard is deze waarde onderbouwd, want op dit moment staan woningen in Spanje voor de meest uiteenlopende bedragen te koop. U kunt zich na ons advies ervan verzekeren dat u niet te veel betaalt, juist scherp aankoopt; of uzelf niet te kort doet.

 • Voor het vaststellen van de WOZ-waarde, nodig voor uw IB aangifte bij de Nederlandse Fiscus. Dit is een andere waarde dan de Spaanse “Valor Catastral”.

 • Voor het verkrijgen van een BuitenlandHypotheek of SpanjeHypotheek bij een Nederlandse bank/geldverstrekker met de Spaanse woning als onderpand
  SpanjeTaxatie.com is als taxateur door Nederlandse geldverstrekkers in het buitenland erkend. U weet zeker dat het taxatierapport wordt geaccepteerd.

 • Bij herinvestering en fiscale vraagstukken
  SpanjeTaxatie.com wordt regelmatig ingeschakeld om een rapport op te stellen, bestemd voor de Nederlandse Fiscus. In geval van herinvestering en vraagstukken op het gebied van vermogensbelasting, kunnen wij u van dienst zijn en kunt u ons rapport ter onderbouwing gebruiken.

 

Wanneer heeft u een bouwkundig rapport nodig?
 • Inzicht in de bouwkwaliteit en de onderhoudstoestand van het huis.
  Als Nederlander bent u terecht kritisch en stelt u hoge eisen aan de woning die u wilt kopen. Of als onderbouwing van de kwaliteit van de woning die u wilt verkopen. Niet alleen de locatie waar het huis staat en of alles juridisch in orde is, maar ook de bouwkundige staat waarin het zich bevindt is van groot belang. Zoals u wel weet verschilt de Spaanse bouwwijze sterk van die in Nederland. Dit heeft niet alleen te maken met het klimaat, maar ook de locatie van de woning. Ook de verschillende seismografische risico’s in het land spelen tijdens ons onderzoek een belangrijke rol. Het bouwkundig rapport van SpanjeTaxatie.com geeft u duidelijkheid over de bouwkwaliteit en de staat waarin de woning zich momenteel bevindt! Voorkomen is beter dan genezen!

 

Professionele en onafhankelijke Aankoopbegeleiding met laagste prijsgarantie.

Veel makelaarskantoren maken er een sport van om zoveel mogelijk woningen op hun website te plaatsen. Veel van deze woningen hebben ze zelf nog nooit gezien. Het gaat er niet om wát u koopt, maar óf u koopt! Daarom presenteert de verkopende makelaar zich vaak aan u als “aankoopmakelaar”. Sterker nog; dezelfde huizen staan bij meerdere makelaars met prachtige foto’s vermeld op hun websites. Wellicht heeft u dezelfde woning al op meerdere websites gezien? In veel gevallen betaalt de verkoper (of projectontwikkelaar in geval van nieuwbouw) van het huis dat u wilt kopen, de commissie van uw aankoopmakelaar (resp. circa 10% en 5% bij bestaande bouw). Wij hoeven u niet uit te leggen dat u uiteindelijk tóch diegene bent die voor de rekening opdraait.

SpanjeTaxatie.com kan u professioneel en onafhankelijk begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis. Wij maken met u vooraf een duidelijke en vaste prijsafspraak. En dit maken wij dan ook nog eens kenbaar aan de verkoper tijdens het aankoopproces. Hierdoor hoeft deze niet de makelaarscommissie bij zijn verkoopprijs op te tellen! Wij zijn voor u met onze kennis op vele vakgebieden beschikbaar. Verder werken wij samen met een van onze advocaten om de juridische zaken te regelen en te controleren. SpanjeTaxatie.com heeft geen grote kantoren, veel personeel en dure websites. Hierdoor kunnen wij de u de laagste aankoopprijs garanderen!